søndag 26. desember 2010

Siste del av julekalenderen

... var fortsatt preget av det kalde været og at mye av tiden gikk med til juleforberedelser. Men vi har fått kost oss. I den 20. lommen på julekalenderen hadde jammen papsen puttet godteri til barna.
Posted by Picasa
Da var det mer spennende når vi kom til den 21. lommen i julekalenderen. Der var det juletrepynting hos bestemor med kosestund etterpå.

I lomme nr. 22. var det julehandelen som stod for tur. Ingrid og Odin ble med pappa på storhandel og fikk putte hvert sitt blad i kurven.

I lomme nr. 23 var det deilig fellesfrokost med bacon, innpakking av gaver til venner og juleverksted. Juleverkstedet ble aldri gjennomført som tenkt, da barna glemte helt bort tiden og hadde besøk av venner i stedet - men juleverkstedet kan vi ta igjen i julen..

I lomme nr. 24 ble en ny tradisjon innført: Julestrømper med smågaver hang ved lomme 24 - spennende med noe nytt...

Oppsummering av årets julekalender: Den bar nok preg av at vi har fått en liten baby som ikke kan være med på alle aktivitetene vi har gjort før - til det har det vært for kaldt. Vi har derfor ikke fått gjort alle de morsomme uteaktivitetene som vi har gjort tidligere år. Kanskje blir det for ambisiøst å fortsette prosjektet med 3 barn til neste år. En sak til familierådet (som vi ikke har fordi vi praktiserer foreldretyranni med innslag av barnerevolusjon innemellom.....) Men det ble jul i år også - heldig vis og utrolig nok!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar