lørdag 18. desember 2010

Den 16. dagen i desember

Startet skikkelig kjedelig for Lovely-Lina - til helsestasjonen for å få en sprøyte med vaksine i hvert lår... uff uff så trist. Tenk at noen kan være så slemme... Deretter gikk vi videre hjem til en av mamsens kollegaer for julelunsj. Her snakker vi ordentlig julelunsj fra en av verdens beste vertinner - et ordentlig herlig spis i veldig godt selskap. Mamsen glemte helt å ta bilder... men vi fikk delt ut de første takkekortene. Julekort glemte vi selvsagt.
Årets julekort og takkekort for gavene Lina har fått - noen får begge deler, andre bare ett... Ikke helt enkelt å beregne antall kort, selvom vi har lært å telle... Uff da!
I lommen på julekalenderen lå det en lapp med beskjed om at dagens hendelse var take-away fra en kjent multinasjonal hamburgerkjede med utrolig vond mat som alle barn elsker - forstår ikke det der. Men uansett ikke verdt å blogge om, men en innertier i heimen!

Så rundet vi av kvelden og natten med enda et sykt barn... Lovely-Lina fikk feber etter vaksinen. Hun ble varm, men etter en kald klut på hodet og litt lettere bekledning gikk feberen ned heldigvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar