lørdag 11. desember 2010

Pizzafest

Her er gjengen på kjøkkenet til bestemor og bestefar - klar for pizzafest!
I den 10. lomma på julekalenderen hadde lappen følgende tekst: "I dag skal vi ha pizzafest hos b&b". Og jammen tror ikke du at bestemor og bestefar hadde fikset pizza og julebrus til hele gjengen! Skikkelig bra. Alle spiste seg gode og mette. Etterpå fikk vi kaffe med noe godt ved siden av også - men Odin var så mett at han ikke orket.

Etter dette deilige måltidet reiste mams, paps og Lovely-Lina til IKEA for å fortsette på DIY-prosjektet "ny garderobe". Kapittelet i dag var "plukk av 33 pakker i IKEAs lager".... Kan man tilbringe fredagskvelden på en bedre måte ??(sic!) Lovely-Lina sov gjennom hele seansen, og takk for det. Vi fikk plukket med oss alt vi trengte, minus (of course) 4 dører... de kommer visstnok en gang, men ingen visste når. Er det mulig?! I morgen starter neste kapittel - riving av vegg. >Følg med følg med...
I stedet for et kjedelig bilde fra IKEA, så bringer vi dere et fantasstisk bilde av verdens skjønneste Ingrid med sine beste venner. Kan livet bli bedre når du snart er 7 år og går i 2. klasse - en hengiven vennegjeng som alltid er med på leken..
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar