mandag 6. desember 2010

Den sjette dagen i desember


Det er kaldt og vinter - men ved hjelp av familien er Lovely-Lina godt kledt. Sjekk de deilige skinnskoene vi har fått av tante Svanhild i Alta, buksen er strikket av bestemor og jakken av mormor som også har strikket teppet jeg ligger på. Under jakken ser du et glimt av en cerise ullbody som vi har fått av tante Rinni i Volda. Disse damene har greie på hvordan man kler seg i kulden.
 Den sjette dagen i desember startet med at vi sov ufyselig lenge... et privilegium man har som hjemmeværende, men ikke å anbefale om man vil holde på døgnrytmen. Vi tok deretter en tur til helsestasjonen for veiing og måling - for vi hadde jo glemt avtalen vi hadde på helsestasjonen forrige uke. Litt pinlig... men de er så imøtekommende og hyggelige der, så vi fikk hjelp uten at det var satt opp avtale. Lovely-Lina har nå vokst 8,5 cm og 2 kg siden hun ble født.

Her er et bedre bilde av den nydelige ullbodyen tante Rinni sendte oss (det var vel fra onkel Geir også...). Kanskje vi skulle hatt en mannekeng-oppvisning på bloggen over alle de flotte gavene Lovely-Lina har fått etter hun ble født. Noe å tenke på :-)
Kalenderlommen i dag inneholdt en gave siden mandagene er hektiske. Gavene i dag var noen dumme strikker som ungene har ønsket seg lenge - disse var formet som dinosaurer og de ble begge superlykkelige over å få dem...??!! Det blir ikke bilde av dem på bloggen, for de er så idiotiske at jeg ikke skal gi dem mer reklame (selv om jeg har brukt penger på dem). I stedet får dere et bilde av Lovely-Lina som gir uttrykk for hvor teite vi syns strikkene er - vi rekker tunge til dem..
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar