Denne pizzaen er av typen som sitter i fingrene - en dæsj her og en dæsj der...
deigen er ca 9 dl mel, 3 dl vatn, 25 gr gjær, salt, 3 ss olje (oljen har du i til slutt etter at du har eltet deigen en stund)
Fyllet er 1 pk karbonadedeig (eller kjøttdeig om du vil), en liten snabb chorizopølse i små biter, 1 løk, hvitløk, fersk basilikum, merijam, peppermix og pepper, Stekes. Deretter tilsetter du et lite glass tomatpure, tomatene i en boks hermetiske tomater, en dæsj olivenolje, litt hvitvinseddik (eller balsamico), litt sukker... La det surre en stund (dess lenger dess bedre)tror dette er sånn ca det jeg hadde opp i... ble faktisk veldig god. Har noen biter i kjøleskapet fortsatt hvis du vil ha... Du må selvsagt også ha på ost til slutt :-)
Kansje du vil dele oppskrifta på den fantastiske pizzaen ?:) Den såg kjempe go ut! :) Farmor pizza?;)
SvarSlettHåpe dokke får noken fine daga fram til julafta :D
Denne pizzaen er av typen som sitter i fingrene - en dæsj her og en dæsj der...
SvarSlettdeigen er ca 9 dl mel, 3 dl vatn, 25 gr gjær, salt, 3 ss olje (oljen har du i til slutt etter at du har eltet deigen en stund)
Fyllet er 1 pk karbonadedeig (eller kjøttdeig om du vil), en liten snabb chorizopølse i små biter, 1 løk, hvitløk, fersk basilikum, merijam, peppermix og pepper, Stekes. Deretter tilsetter du et lite glass tomatpure, tomatene i en boks hermetiske tomater, en dæsj olivenolje, litt hvitvinseddik (eller balsamico), litt sukker... La det surre en stund (dess lenger dess bedre)tror dette er sånn ca det jeg hadde opp i... ble faktisk veldig god. Har noen biter i kjøleskapet fortsatt hvis du vil ha... Du må selvsagt også ha på ost til slutt :-)