torsdag 2. desember 2010

Den første og andre dagen i desember

Hvis du ser godt etter, så kan du se Lovely-Lina og mamsen sitt speilbilde på plakaten
 Hvis den første dagen i desember skal sette standarden, så kommer Lovely-Lina og mamsen til å være helt utslitt til jul. Vi stod opp uvanlig tidlig for å være oss - tror ikke klokka var mer enn litt over halv sju.. Etter dusjing, frokost og litt til bar det avsted til skolen til Ingrid og Odin hvor det var adventsstund i klasse 4c og morgensamling i gymsalen etterpå hvor 4 trinn underholdt. De var veldig flinke og vi koste oss.
Deretter reist vi til storsenteret for å ordne noen juleting og spise en deilig lunsj. Så var det klart for vår første tur på beibi-kino. En fantastisk oppfinnelse. God tilrettelegging og ingen problemer med amming, barnegråt.eller bysjing . Vi så "Harry Potter og dødstalismanene". Spennende og lang film. Hadde nok ikke fått sett den på kino uten tilbudet om beibi-kino.

Så var det hjem til to spente barn som lurte på hva som var i julekalenderens første lomme. Denne dagen var full av aktiviteter fra før; juleavslutning for Odin ved speiderhytta og svømming for Ingrid - så da måtte det bli kalendergave. Etter en tampen brenner runde fikk Odin og Ingrid hvert sitt grillspyd av teleskoptypen med treskaft - utrolig praktisk når man er glad i uteliv og bålbrenning. Odin fikk prøvd sitt samme dag, på pølsegrilling og marsmellows - veldig bra.
Odin ved speiderhytta - fra fjorårets opptak. Pappa og Odin glemte kameraet til gårsdagens tur.
Vi har allerede åpnet dagens luke - eller tittet i lomma på 2. dagen i desember. Men det innlegget må jeg skrive senere...

Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar