lørdag 18. desember 2010

Den femtande dagen i desember

Verdens fineste nissejente på vei hjem fra senteret

 Etter skolen reiste Ingrid, Lovely Lina og mamsen til senteret. Endelig var temperaturen litt under (eller sier man over) minus 10, så vi våget oss ut. Julegaver skulle sikres. Ingrid lovte å være tålmodig - men det gikk ikke helt sånn denne gangen heller... det beste er å være hjemme - mye morsommere det.
Vakkert vintervær
Det er noen dager siden bloggen har blitt oppdatert - og man kommer fort bakpå når målet er å blogge hele julekalenderen. Og av og til kommer livet i veien - ikke enkelt å holde ambisjonsnivået hele tiden.

Men den femtende desember fikke vi hjelp utenfra. I lommen på julekalenderen stod det jammen meg at vi skulle på besøk - og ikke til hvem som helst, men verdens søteste søskenbarn og hennes samboer; Astrid Beate og Roy. Odin var syk (sov fra kl 18 kvelden før til neste morgen) men hadde samlet såpass med krefter  at han orket å være med. Hos Astrid Beate og Roy fikk vi være med å pynte juletre - Hurra! Ingrid polerte alle kulene med genserarmen før de ble hengt opp, så det ble et strålende tre. Kjempeflott. Etter pyntingen var det is med peanøtter og nonstop - nam nam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar