tirsdag 16. november 2010

I dag kommer pipemannen


Nå er det virkelig blitt vinter! Nydelig vær ute med sol og kuldegrader. Vi har kjøpt oss ny ovn, og stålpipe som skal installeres i stua. Men de som kan ta slike oppdrag har visst gode tider, for min kjære husbond har prøvd å få tak i håndtverker - men de følger ikke opp. Grrrr. Men nå er vi så heldige at jeg har en god kollega med verdens snilleste mann innen bransjen. Han har satt oss i kontakt med en "pipemann" som kan installere ovn og pipe. "Pipemannen" kommer på besøk i dag. Hurra!! Kanskje vi kan få varme i stua før vinterkulda virkelig slår inn - i fjor var vi nede i 9 grader ved frokostbordet. Ikke noe særlig for en liten baby og hjemmeværende mamma det...

Ute har fuglene fått ny foringsautomat - og der går det unna. Etter søndagsmiddagen fikk de skjellettet etter kalkunen vi spiste - og skjæra har hatt ett herremåltid. Men i natt har det vært en luring her og tatt med seg restene - etter sporene å dømme har det vært en kattepus (vi håper i allefall det.... alternativene er ikke så bra).



Søndagen var også farsdag, og med både far og bestefar i huset så måtte det feires skikkelig - derav kalkunen. Tidligere fikk far gjerne en gave av det mer kostbare slaget. Nå har vi i stedet gått for kvantitet - minimum fire gaver slik at det blir mer spennende for pappa. En av gavene var filmen "Shutter Island", så det ble en spennende filmkveld for mor og far.

Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar