onsdag 17. november 2010

For en tøffing...

 
I dag har Odin og bestefar vært hos frisøren - noe de gjør sammen ganske jevnlig. De reiser til samme frisør hver gang, får hver sin stol og ny frisyre med den samme frisøren hver gang. I dag fikk Odin helt ny frisyre - noe han har ønsket seg en stund. Den er absolutt verd å vise frem - skikkelig tøffing.


Ingrid vil også til frisøren, men hun må greie seg med lekselesing og venting på de nye tennene som så vidt stikker frem...

Opp i alt er det uttesting av en ny brødoppskrift fra Trines mektige matblogg og det ser svært lovende ut etter flere år med hjemmebakte brød etter inspirasjon fra Brimien.. Det er imidlertid ikke så enkelt å gjøre alt dette med Lina på slep, så henne surrer vi fast - nesten som å være gravid igjen.

Resultat av brødbakingen kan jeg dele med dere  i morgen. Imens kan dere vurdere å servere grønsaker på denne måten til morgendagens middag fra den samme Trine. Oppskriften ligger her. Denne retten serverte jeg i går sammen med svineindrefilet, ris og saus av sky,kaffefløte, sjampinjong og asparges. Rett og slett nydelig.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar