tirsdag 23. november 2010

Hvem behøver service...

Når bror tar bilder blir det ikke nødvendigvis klare og fokuserte bilder - men en kul kollasj kan det bli
Ingrid i klatreveggen - skikkelig tøff jente
Gårdsdagen ble en dag med mye farting for Lovely-Lina, men det går veldig greit selv om hun kun er to måneder gammel. Takk og pris for at man bærer maten på kroppen - glad jeg slipper flasker og tøys! Vi reiste til Oslo på Klatreverket på ettermiddagen, sammen med gjengen fra Multisportgruppa i Ull/Kisa. Her skulle det klatres. Det er ikke første gangen, men det er like morsomt hver gang. Og kommer vi opp hele veggen? Odin hadde ansvar for å ta bilder, med litt blandet resultat. Men man tar det man har.

Mams og Lovely-Lina - snart klar for neste tur til IKEA
Neste post på programmet var IKEA for innkjøp av garderobe. Vi startet i restauranten for å spise middag. Ingrid fant en nydelig hai (ca 1 meter lang) som bare måtte få bli med hjem, og det hadde jo pappa lovt, og hun har kun 1000 lignende store kosedyr på rommet fra før. Fikk hun den? Jada... Er det rart det aldri blir ryddig hjemme hos oss... Deretter gikk vi til damene i garderobeavdelingen. De hadde ikke lenger de stammene vi ønsket, men kanskje kjøkkenavdelingen hadde det - men da måtte vi gå og snakke med dem. Har du noengang vært på kjøkkenavdelingen på IKEA? Dit går man IKKE hvis man har livet og forholdet kjært, uten god planlegging og fullstendig mangel på kjøkken.... Vi endte opp med stamme og dører i hvitt (skulle ha vært bjørk), og når damen var ferdig med å punsje inn vår ferdig planlagte garderobe så gav hun oss "plukk-lista" vår med anvisninger om hvor vi skulle plukke de 33 delene som tilslutt skal bli vår garderobe - så vi reiste hjem uten garderobe, men med familien i sånn passe god forfatning. Mor, far og Lovely-Lina må derfor på IKEA enda en gang... det er bare å glede seg. Skal tro hvor mange deler av de 33 vi finner da...
Rundturen på IKEA ble krydret av at barna har lært seg sangen til Ole Paus "I en sofa fra IKEA" som de sang for full hals. Sjekk neste innlegg for å høre sangen med bilder fra Bare Egil Band.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar