torsdag 25. november 2010

Snart er det jul

Fjorårets juletre
Man kan jo ikke slå på verken radio, tv, gå i butikken eller drikke melk for den del, uten å bli minnet på at det snart er jul. Vi må begynne å planlegge julekalenderen, for den er en tidkrevende affære. Allerede til uka skal første luke være klar - og hva skjuler seg i den. Ja det er det ingen som vet ennå.

Selve julekalenderen er hjemmelaget i lin, med nummererte lommer og bilder av familien. Den er nok ikke helt ferdig ennå, da den ser litt uferdig ut - men vi pynter den gjerne med sløyfer og julepynt når vi henger den opp. I lommene er det lapper for hver dag, hvor det står hva vi skal finne på i dag. Ting vi har gjort tidligere år er skattejakt, akedag, lommelykttur, handle julegaver, kjøpe juletre, være med på ulike før-julsfeiringer, tur til flyplassen, ut og spise, spa-behandling, filmkveld, pynte pepperkakehus, kino, og innemellom noen gaver når mor og far ikke rekker å finne på noe sammen med barna.


Fra fjorårets julekalender - Skattejakt, flyplassturen og pynting av pepperkakehus
Av og til frister det å reise på senteret og kjøpe kalendergaver, men det går jo ikke. Med to barn som er 1. juledag og 1. nyttårsdag, så blir det så mye gaver, at kalendergaver i tillegg ville være direkte uforsvarlig... Vår form for julekalender er jo utrolig trivelig, men det krever planlegging og tid... Og planleggingen - ja den må starte nå!
  Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar